03.05.2024

Психологиня-волонтерка із Тернополя розповіла чому почала працювати з бійцями

Ваша реклама

Про особистий життєвий досвід, волонтерство та психологію. Про усе це розповіла відвідувачам Тернопільської обласної бібліотеки для молоді Олександра Ніздрань-Федорович – кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри клінічної психології УКУ і пластунка.

Жінка стала учасницею циклу зустрічей із відомими тернополянами, які є ровесниками Незалежності. Під час зустрічі Олександра розповіла, що  вивчивши психологію, вже після подій Революції Гідності на волонтерських засадах 4 роки допомагала військовим, які повернулись із сходу. Зізналася, цей досвід був дуже важливим і відкрив їй широкий спектр емоцій.

Слухачі зустрічі зазначили, після спілкування із спікеркою надихнулись та отримали заряд позитиву, мотивації. Для них це корисний і водночас безцінний досвід. Адже спікерка розповіла реалії з життя психолога, викладача та волонтера.

Додамо, що цикл зустрічей з відoмими тернoпoлянами — рoвесниками незалежнoсті триватиме до кінця серпня. Містяни уже мали можливість послухати таких спікерів, як: Микола Казюк, Христина Феціца, Юрій Матевощук, Олександр Назарчук , Андрій Пальчик та Олександра Ніздрань-Федорович.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,