28.03.2024

Представили Тернопільський обласний центр сприяння територіальній обороні

Ваша реклама

Тернопільський обласний центр сприяння територіальній обороні – новостворена комунальна установа Тернопільської обласної ради. Організація об’єднала учасників бойових дій та добровольців.

А основна мета центру – виховувати свідомих захисників Батьківщини та займатися військово-патріотичним вихованням молоді.

В.о. директора КУ ТОР «Тернопільський обласний центр сприяння територіальній обороні» Назар Харольський зазначив, що таке навчання включає 6 дисциплін. Це вогнева підготовка, тактична підготовка, медична, військова топографія, радіозв’язок та патріотичне виховання.

Ініціатори створення центру сприяння територіальний обороні зауважують, держава виділяє чималі кошти на національно-патріотичне виховання і довійськову підготовку, але все одно тих, хто погоджується на службу одиниці.

Наразі новостворений центр працюватиме на базі Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини, що на вулиці Медова.
Нагадаємо, рішення створити комунальну установу «Тернопільський обласний центр сприяння територіальній обороні» підтримали на сесії Тернопільської обласної ради у липні 2020року.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,