29.03.2024

Посол республіки Узбекистан зустрівся з підприємцями Тернопільщини

Ваша реклама

Перші кроки на шляху до продуктивної співпраці. Тернопільщину відвідав посол Республіки Узбекистан в Україні Алішер Курманов.

Під час робочої поїздки дипломат зустрівся з представниками найбільших підприємств та компаній області.Вони обговорили пріоритетні напрямки співпраці між двома країнами. Підприємці Тернопільщини розповіли про продукцію власного виробництва, яку могли б експортувати в Узбекистан.

Як зауважив віцепрезидент міжнародної торгової палати ІСС UKRAINE Тарас Демкура, така зустріч є першим кроком на шляху до налагодження нових зв’язків. Він підкреслив, галузі співпраці між країнами можуть бути дуже широкими, адже зараз працюють над розробкою найкращої логістики і доставки на азійський ринок. Узбекистан зацікавлений у Тернопільщині заради виходу на європейський ринок.

Під час поїздки на Тернопільщину посол відвідав декілька найбільших підприємств області. Представники місцевого бізнесу зазначили, для багатьох компаній у пріоритеті реалізовувати свою продукцію саме на азійському ринку. На зустрічі представники бізнесу та дипломати домовилися про подальшу співпрацю та  налагодження дружніх зв’язків. Все для того, аби економіка обидвох країн розвивалася.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,