25.04.2024

Поліція чекає результатів експертизи: що відомо про здоров’я 11-річного Максима, в якого стріляли з рушниці

Ваша реклама

11-річного Максима, якого декілька днів тому обстріляв невідомий, перевели з реанімації у відділення інтенсивної терапії. Поряд з хлопчиком у столичній лікарні знаходиться мама. Про це Т1 Новини розповів батько хлопчика Ярослав.
Він каже, що поки не відомо, коли сина випишуть. Попереду дитину чекає тривалий курс реабілітації. Впродовж останніх днів у соціальних мережах десятки людей відгукнулися на заклик про допомогу Максимчику, та більше збирати кошти на лікування не потрібно.
Повністю взяли на себе витрати на лікування та реабілітацію Максима у київському футбольному клубі «Динамо». Так, напередодні з батьком хлопчика зустрівся президент клубу Ігор Суркіс.
«Ми повністю оплатимо його лікування в лікарні «Охмадит» і на нашій базі дитину повністю реабілітують», – зазначив він.

Як розповів пан Ярослав, Максиму потрібно було реанімувати одну легеню, бо вона вже не працювала. Операція тривала близько 4 годин . Було дуже сильно поранено внутрішні органи. Це кишківник, тонка кишка, забій нирки.

Тернополянка Ольга живе в одному будинку з чоловіком, якого підозрюють у стрілянині. Розповідає, ніколи не помічала за ним дивної поведінки.
«Ну, він росту такого спортивного і високого, але за нього я нічого не можу сказати. Я ніколи не бачила того, аби він був в нетверезому стані, грубив, хамив. Я такого за ним не замічала», – зазначає жінка.
Батьки ж хлопчика хочуть лише одного – справедливого суду. Адже лише за цей один тиждень їхньому сину довелося пережити декілька операцій. Спочатку в Тернополі, а потім в столиці.

Як повідомив начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол, наразі триває слідство . Зброю, з якої стріляв по дітях, також вилучили.

Наразі справа не вирішена. У поліції кажуть, чекають на рішення експертизи. Лише тоді стане відомо, чи постріли були здійснені саме з цієї зброї. Якщо так, то нині підозрюваний – опиниться за гратами.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,