27.04.2024

“Падаючи на сніг”: унікальний кліп, присвячений загиблим військовим, презентували у Тернополі

Креатор буд

Презентація кліпу “Падаючи на сніг” відбулася у Тернополі.

Це композиція гурту «Нічлава», який присвятили полеглим військовослужбовцям 44-ї окремої артилерійської бригади ім. гетьмана Данила Апостола.

Автори називають цю композицію кіно-кліпом. Режисер роботи Іван Ясній зазначив, результат перевершив усі очікування. Команда зняла 32 сцени. А сам процес тривав рекордно мало – лише один день.
Головне завдання команди полягали у тому, аби детально відтворити бойові дії, які відбуваються на Сході України.

Аби все було максимально реалістично у кліпі знялися актори, спортсмени, бойові офіцери та добровольці. За це, під час презентації, їх нагородили медалями волонтерів і вручили подяки.

Автор пісні Андрій Підлужний підкреслив, що це своєрідна кіно-історія одного з подвигів наших воїнів. Знімали її 4 режисерські групи.

Привітав із презентацією усіх причетних міський голова Сергій Надал. Він зазначив, таких музичних і кіно-робіт у нашому місті та країні має бути якомога більше.

Неможливим вихід кіно-кліпу був і без спонсорів, які допомагали під час зйомок. Адже мистецтво у нашому місті потребує суттєвої фінансової підтримки. Зокрема, підтримала випуск кліпу компанія «Опілля».

Також, в рамках презентації кіно-кліпу “Падаючи на сніг” для студентів соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ провели відкриту лекцію. І показали документальний фільм “Міф” про життя відомого українського співака Василя Сліпака.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,