27.04.2024

Олімпійський день: у Тернополі відбулося масштабне спортивне свято

Креатор буд

Спортивне свято, яке об’єднало десятки міст країни. Забіги, кросфіт, баскетбол, танці та багато іншого. Цими вихідними Тернопіль доєднався до міжнародного Олімпійського дня, участь у якому взяли дорослі та діти.

Для тернополян у парку Тараса Шевченка організували одразу декілька локацій. На одній з них гравці та тренери баскетбольного клубу «Тернопіль» провели майстер-клас з вуличного баскетболу.

Позмагатися до Тернополя приїхала і жіноча команда «Фортуна» зі Збаража. Дівчата займаються баскетболом ще з дитинства і мають перші маленькі перемоги.

Та чи ненайбільше учасників доєдналися саме до забігу. Кожна вікова категорія змагалась на певній дистанції. Наймолодші спортсменам лише по 4 роки, вони бігли 230 метрів.

Дехто дистанцію пробіг разом з батьками, які в прямому сенсі підтримували малюків під час бігу. Усі маленькі спортсмени на фініші отримали заслужені нагороди.

На інших ж локаціях на учасників чекали танці та зустрічі з провідними тренерами міста.

Найстаршим учасникам змагань понад 65 років, розповіли організатори.

Додамо, міжнародний олімпійський день в ці дні проходить по всій країні. До змагань доєдналися професійні спортсмени та аматори з великих міст та сіл.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,