24.04.2024

Новий стоматологічний кабінет відкриють у “Карітас Тернопіль”

Ваша реклама

У “Карітас Тернопіль” знову працюватиме стоматологічний кабінет. Клієнтами там будуть люди, які неспроможні оплатити послуги стоматолога.

Фахівці вже перевірили обладнання і до роботи тут все  готово. У новому кабінеті працюватиме один стоматолог та медсестра. Вони надаватимуть безкоштовні  послуги виключно лікувального характеру. Стоматолог Юрій Придатко розповів, що із “Карітас Тернопіль” співпрацюють давно на волонтерських засадах.

Такий кабінет на базі Карітасу почав функціонувати ще у 2012 році. Та через медичну реформу його закрили у 2019-му. На той момент, стоматологічні послуги могли отримувати не тільки жителі Тернополя, а й району та області. Зараз роботу кабінету відновлюють.

За словами директора благодійного фонду «Карітас Тернопіль» отця Андрія Марчука, лікувальні послуги надаватимуть і дітям, і дорослим.

Новий стоматологічний кабінет відкриють за підтримки  Карітасу Чехії, який співпрацює з тернопільським вже понад 13 років. Представники чеського благодійного фонду надали все необхідне обладнання та свого працівника для його встановлення.

Додамо, офіційне відкриття стоматологічного кабінету  у Тернополі відбудеться 27 серпня. Безкоштовно полікувати зуби зможуть не тільки дітки, а й усі підопічні благадійного фонду “Карітас Тернопіль”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,