24.04.2024

Незвична подорож через Тернопіль: чоловік проїхав 600 кілометрів велосипедом, граючи на сопілці

Ваша реклама

Мелодійний заїзд. Так, Владислав Козаченко назвав свій рекорд. Чоловік подолав відстань у 600 кілометрів на велосипеді, при цьому граючи на сопілці.

Його маршрут пролягав через такі міста як Первомайськ, Умань, Вінниця, Хмельницький і Тернопіль. Велосипедист не даремно обрав такий шлях. Родом він із першого з перерахованих міст та оселитись планує в останньому.

Владислав зауважив, перші 170 кілометрів подолав практично без зупинок. Стосовно решти відстані, то зупинявся лише на кілька годин вночі, щоб поспати і відновити сили. Пояснює нашій знімальній групі принцип дії так званої “велосопілки”. Додав, змайстрував її сам, для цього витратив вдвічі  менше грошей, ніж коштує звичайний дерев’яний інструмент.

На весь шлях Владислав Козаченко витратив 3 доби. У дорозі чоловік по черзі виконував 3 композиції. Це “Гімн України”, “Оду до радості” і “Чорнобривці”.

Рекорд чоловіка не є офіційним. Адже йому відмовили представники “Книги рекордів України”. Пояснили, що такий задум є небезпечним для їх представників, які повинні фіксувати саме досягнення. Та це не зупинило чоловіка, ба навіть більше, зараз він планує продовжити свою велоподорож.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,