19.04.2024

Науковців, учнів-стипендіатів і педагогів відзначили під час щорічної освітньої конференції у Тернополі

Ваша реклама

Педагогів, керівників шкіл, учнів, а також науковців відзначили в Українському домі “Перемога”. Урочистості провели з нагоди Дня міста під час щорічної освітньої конференції.

Премію у номінації “Молоді учені і дослідники” отримала викладачка кафедри маркетингу Західноукраїнського національного університету Олена Борисяк. Науковій роботі фахівчиня присвятила понад 7 років.

Із рук міського голови отримали сертифікати і цьогорічні юні стипендіати. Ірина Марцюк, дев’ятикласниця ТЗОШ №13 ім. Андрія Юркевича, стипендію міського голови отримала вперше.

Під час конференції розказали і про підготовку до нового навчального року. Так, усі освітні заклади встигли зробити ремонти і вже із першого вересня діти навчатимуться у комфортніших умовах, наголосив міський голова Сергій Надал. За його словами, більш ніж 53% міського бюджету – це видатки, спрямовані виключно на потреби освіти.

Перші 4 садочки повністю оновлять вже цієї осені, додав міський голова.

Та найголовніше, на чому наголосили під час конференції – це на досягненнях тернопільських педагогів. Успішний досвід яких, зокрема, як ефективно проводити навчальний процес в умовах епідемії, вивчали і в інших містах України. Про це зазначила начальниця управління освіти і науки ТМР Ольга Похиляк.

Не оминули увагою і важливість процесу вакцинації у школах. У міській раді наголосили, це допоможе захистити педагогів, учнів і не повертатися до дистанційного навчання.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,