25.04.2024

На шляху до SMART CITY: у Тернополі запрацювала тестова версія “Електронний кабінет тернополянина”

Ваша реклама

Запис до лікаря, оплата компослуг, реєстрація дитини до школи, електронні консультації. Ці та безліч інших послуг тепер доступні на ресурсі “Електронний кабінет тернополянина”.
«На цьому порталі тернополяни зможуть електронно отримати копії будь яких рішень ТМР, виконавчого комітету, депутатських комісій або копії якихось інших рішень, які офіційно приймаються і органах місцевого самоврядування у місті Тернополі», – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.
Також тут можна перевірити дані з Реєстру громади та дізнатися кількість зареєстрованих осіб за своєю адресою.
Портал працюватиме від 2 лютого у тестовому режимі. Упродовж наступних трьох місяців можна вносити свої пропозиції, аби ресурс зробили ще комфортнішим. Про це розповіла начальниця управління цифрової трансформації та комунікації зі ЗМІ ТМР Мар’яна Зварич.
«Для цього у нас є окрема форма, також можна нам писати на електронну пошту прес служби. Думки тернополян важливі, для того щоб ми могли покращити, збільшити кількість послуг і збільшити якість надання послуг», – зазначає вона.
Розробники кажуть, створити власний кабінет на сайті легко. Варто лише авторизуватись у системі за допомогою електронного підпису чи соціальних мереж. Після того, ви зможете отримувати необхідну інформацію, і створювати заявки.
На порталі презентували аналітичні панелі, так звані дашборди. Із них користувачі отримуватимуть інформацію про місця вивозу сміття, дитячі майданчики та пожежну ситуацію в громаді.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,