19.04.2024

Мотиваційна зустріч: учасниць української платформи “Жінки в бізнесі” урочисто представили у Тернополі

Ваша реклама

Досвідчені підприємниці і ті, хто лише починає свою справу об’єдналися навколо всеукраїнської платформи “Жінки в бізнесі” у Тернопільській області.

Регіональний керівник української платформи “Жінки в бізнесі” у Тернопільській області Ольга Навроцька зазначила, що це дуже добре, коли команда розширюється.

Під час зустрічі не лише познайомилися з новими представницями, а й провели мотиваційну зустріч, на яку чекали майже рік. Засновники сімейного виноробного бізнесу Іван та Алла ПлАчкови поділилися секретом власного успіху з присутніми.
Скористалася таким запрошенням і художниця Зоряна Олендер. Каже, долучилася до платформи “Жінки у бізнесі”, аби дізнатися у досвідчених колег про особливості підприємництва. А ще пані Зоряна має благодійну мету. За гроші від продажу своїх картин планує придбати медичне обладнання.
Керівниця української платформи “Жінки у бізнесі” в області Ольга Навроцька зауважує, дуже чекала відновлення таких офлайн зустрічей. Адже  спілкування наживо надихає і мотивує розвиватися, особливо у колі успішних бізнес-вумен.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,