27.04.2024

Мешканці багатоповерхіки у Тернополі через сусідів не мають доступу до ліфта

Креатор буд

Прохід до ліфта у багатоповерхівці на вулиці Живова, 37 недоступний для усіх мешканців. Про це розповіли жителі 114 квартири, пенсіонери пані Антоніна і її чоловік Володимир.

За їхніми словами, 6 років тому поставили двері, які загородили доступ до підйомника.

В той час ліфт не їздив до третього поверху. Голова правління ОСББ “Живова, 37” Анна Войтович пояснює, так було, відколи його встановили. Адже було рішення суду, в якому була теза, що він і не може там зупинятися через технічні причини. Саме тому сусіди обгородили собі цю частину.

Торік у листопаді в будинку створили ОСББ. Ліфт вдалося відремонтувати, щоб він їздив до 3-го поверху. Тому жителі 114 квартири звернулися до ОСББ із проханням надати доступ до підйомника.

Анна Войтович зазначила, що було прийняте рішення, що мешканці 113 квартири нададуть доступ до ліфта. Та доступу немає. І порозумітися сусіди не можуть.

В ОСББ кажуть, попередньо говорили із власниками квартири номер 113 про можливе вирішення питання – а саме встановлення спеціальної кнопки, яка б відкривала двері. Проте, люди хочуть залишити двері. А жителі 114 квартири просять забрати незаконно, як вони вважають, збудовану стіну та двері, і надати безперешкодний доступ до ліфта. Наголошують, готові відстоювати свої права і далі – у суді.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,