28.03.2024

Меморандум про співпрацю підписали телеканал “Тернопіль1” та молодіжна організація “Аiesec”

Креатор буд

З метою розвитку молодіжного середовища у нашому місті телеканал Тернопіль1 і тернопільський відокремлений підрозділ всеукраїнської молодіжної громадської організації “АЙСЕК В УКРАЇНІ” підписали меморандум про співпрацю.

За словами директорки телеканалу «Тернопіль1» Надії Копилець, сьогодні важливо підтримувати молодь у прагненні до розвитку свого міста, країни та світу.

Як зазначила голова правління Айсеку у Тернополі Ірина Лозінська дуже важливо – вчасно інформувати людей про цікаві проєкти, дати можливість висловити власні іде і в цьому допоможе медійна підтримка.

Одним із спільних проєктів, які сторони реалізують найближчим часом, є «Найбільший урок у світі». У Тернополі вже втретє проведуть цей захід, ініційований Міжнародною організацією Айсек і дитячим фондом ООН – ЮНІСЕФ.

Технічний супровід для підготовки та проведення соціального проєкту, зокрема, підготовчої конференції для амбасадорів, взяв на себе телеканал «Тернопіль1». Найбільший урок у світі проходитиме онлайн для школярів із 19 до 23 травня.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,