27.04.2024

Масажна студія “Body line” відкрила ще один салон у центрі Тернополя

Ваша реклама

Масажна студія “Body Line” розширює свою мережу. У Тернополі відкрили вже другий салон в самому центрі міста. Для клієнтів тут будуть доступні класичний, спортивний, релаксуючий техніки масажу і не тільки. І, звісно ж, косметологічні послуги.

За словами топ-масажистки вищої категорії та власниці салону “Body Line” на вулиці Руська, 16А Марії Петришин, тепер комплекс послуг буде розширений. Зазначимо, першу студію “Body Line” її засновниця Оксана Петришин відкрила 13 років тому. І з того часу “Body Line” вже став брендом. Методики, за якими працюють у студії, визнані в американських містах, а також в п’ятнадцятьох країнах світу. Зараз, розповіла засновниця бренду, плани амбітніші – відкрити мережу салонів не лише в Україні, а й у світі.

“Body Line” – це не лише студія масажу, а й школа професіоналів. Тут навчають різним технікам терапевтичного, лікувального та інших видів масажу. У 2020-му школа-студія увійшла в десятку кращих шкіл України. У Тернополі тут мають можливість походити практику студенти медичного університету.

Додамо, ця студія масажу працює лише з найкращими спеціалістами у сфері дієтології, нутриціології, біохакінгу а ще з найкращими фітнес-центрами Тернополя, аби підхід до кожного клієнта був якісним і головне – ефективним.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,