24.04.2024

Корінна тернополянка розповіла, яким залишилось рідне місто у її пам’яті

Креатор буд

Олександрі Гумен 67 років. Жінка корінна тернополянка, і зізнається цим дуже пишається.

У файному місті відбулось чимало важливих, цікавих і приємних для жінки подій. Тут вона провела  свою молодість, працювала, знайомилась, постаріла. Про усе це нагадують зараз лише старі фотографії. Розповіла, колись місто було зовсім іншим, до прикладу вона працювала на Тернопільській швейній фабриці, якої уже  немає.

Жінка пригадала, пропрацювала у швейній галузі 10 років і майже стільки ж кондуктором у тролейбусах нашого міста. Уже 12 років перебуває на пенсії і часто гуляє вуличками Тернополя. Один із звичних маршрутів, із трансфер-містечка біля її будинку до театрального майдану. Пані Олександра додала, саме центральна частина міста їй подобається найбільше.

Багато спогадів у тернополянки, пов’язаних з головним майданом міста, на якому багато голубів. Ці птахи тут оселились дуже давно і в усі часи саме вони створювали особливу атмосферу центру.

Олександра Гумен підкреслила, з роками місто розвивається і змінюється. Проте, його атмосферу створюють не лише вулиці, будівлі, парки, а люди. Тому закликає містян любити, своє рідне місто та працювати на його благо.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,