20.04.2024

“Картка малюка” замість пакунка: тернопільська сім’я розповіла про переваги і недоліки

Ваша реклама

У Тернополі – 8 дитячих крамниць, де можна розрахуватися “карткою малюка”. Це не враховуючи мережевих косметичних магазинів і гіпермаркетів. Тернопільська сім’я розповіла, які є переваги та недоліки такої картки.

Мама двох діток Анжеліка Бич зазначила, що після народження першої дитини отримала бебі бокс і це дуже виручило коли з’явилася друга дитина. Адже вдома вже були всі необхідні речі. З «карткою малюка» тепер можна купити те, що необхідно новонародженому індивідуально.

За словами Анжеліки, прикро, що в одному магазині на “картку малюка” всього необхідного не купиш. Необхідно обійти кілька.
Ще один мінус – “картку малюка” треба оформляти. І кошти на неї приходять не одразу. Тобто все, що потрібно дитині у перші тижня життя доведеться купувати за власні гроші. Батько двох діток Павло підкреслив, що з боксом все таки подружжя економило час і всі потрібні речі одразу були під руками.

Нагадаємо, у лютому молоді батьки знову почали отримувати пакунки малюка, після піврічної паузи. Та вже із 1 липня батьки матимуть право звернутися за грошовою компенсацією, яка становитиме понад 6 тисяч гривень, або ж отримати натуральну допомогу у вигляді бебі-боксу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,