25.04.2024

Індекс благополуччя тернопільської молоді – найвищий в Україні

Ваша реклама

Наскільки молодь задоволена життям у місті та які фактори на це впливають найбільше. У Тернополі визначили індекс благополуччя молодих людей віком від 14-ти до 35-ти років.

Як розповів асистент молодіжних програм фонду ООН у галузі народонаселення Дмитро Кулик, індекс благополуччя молоді визначали за багатьма показниками. Це зокрема освіта, медицина, економічні можливості, участь у політичному та громадському житті та інші.
Міський голова Тернополя Сергій Надал наголосив, що важливо почути про реальний стан справ саме від молоді. Зокрема, чи доступне і комфортне наше міто для молодих людей, які вони бачать недоліки.

Вимірювали індекс благополуччя представники Фонду ООН у галузі народонаселення. Вони і створили перелік запитань для людей. Пройти опитування усі охочі могли за посиланням на сайті міської ради.

Результати приємно здивували усіх, зазначила начальниця управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей ТМР Христина Білінська.

Зазначимо, вимірювання індексу благополуччя у Тернополі запровадили вперше. Найменше тернополяни задоволені безпекою в місті та економічними можливостями. Найбільше – інформаційно-комунікаційними технологіями. Сумарний показник цьогоріч 0,74 – ця цифра є найвищою в Україні і 2021 році.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,