29.03.2024

Фільм про чотирьох кіборгів: у Тернополі показали документальну стрічку «Трохи нижче неба»

Креатор буд

Події, які ніколи не забудуть українці – бої під донецьким аеропортом. Той час забрав багатьох молодих, талановитих синів України, які пішли на фронт боронити наше мирне життя. Аби увіковічнити пам’ять про бійців, вихідців з Тернопільщини, волонтери створили фільм під назвою «Трохи нижче неба».

Фільм вже не вперше транслюють на екранах кінотеатрів. Так, щоразу збирається велика кількість охочих переглянути документальну стрічку, в яку ввійшли історії 4 бійців 80 бригади ЗСУ та їх побратимів, які до останнього дня боронили Донецький аеропорт.

Кінострічка – про історію простих хлопців, які в найскладніший для України час стали на її захист. Той час дуже добре пам’ятають бійці, які захищали Донецький аеропорт.

30 інтерв’ю та амоторське відео військовослужбовців – це основа 60-ти хвилинного, історичного фільму. Продюсери, автори ідеї та військові зазначили, фільм повинен транслюватись постійно, аби молодь бачила реалії історії України та була готова до можливих ворожих вторгнень.

Впродовж майже півтора року Сергій Коновал та Михайло Ухман, співавтори та продюсери фільму, спілкувалися з близькими, рідними та побратимами загиблих. Тому запрошують усіх до перегляду фільму у кінотеатрах.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,