05.05.2024

Двічі на тиждень тернополяни можуть отримувати безкоштовну благодійну допомогу

Ваша реклама

Пані Ганна прийшла у Тернопільський терцентр для отримання безкоштовної допомоги. Це одяг та взуття, які передали від благодійного фонду «Світло Реформації».

Жінка зазначила, зареєстрована в установі 6 років і уже не вперше прийшла за одягом. Адже її пенсії вистачає лише на оплату комунальних послуг, харчі та ліки. А пенсіонерка має інвалідність ІІ групи.

Обрала для себе речі із благодійної допомоги пані Марія. Жінці 72 роки. Вона розповіла, ця ініціатива допомагає не лише їй, а й дуже багатьом людям.

Отримати благодійну допомогу можуть не лише тернополяни похилого віку, а й люди, які перебувають у складних життєвих обставинах, особи з інвалідністю, багатодітні та малозабезпечені сім’ї. Для цього необхідно безпосередньо звернутись у Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення, за адресою Лисенка, 8. Або зателефонувати їм за номером 22-02-62 із стаціонарного та 067 53 05 940 з мобільного.

Перша заступниця директора тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення Ірина Семанишин зауважила, видача речей відбувається лише у певні дні.

Для отримання допомоги при собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення, яке підтверджує ваш статус. Серед допомоги є памперси для дітей з інвалідністю. Вони розраховані на вагу 20-24 кілограми. Тому закликають звертатись і батьків.

Терцентр із благодійним фондом «Світло Реформації» співпрацюють 2 роки. Так, майже 2 місяці тому, з їх допомогою містянам безкоштовно видавали інвалідні коляски, ходунки та палички.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,