20.04.2024

Дощі та грози: коли повернеться спека на Тернопільщину і чи надовго негода

Креатор буд

Дощі, грози та штормове попередження. Така погода уже кілька днів панує на території України.

Вплинув дощовий циклон і на Тернопільщину. Уже 3 доби поспіль у місті та області значні опади. Як наслідок, деякі райони краю підтоплені та знеструмлені. Проте, в обласному центрі ситуація інша. Тут кількість опадів менша і зміна спеки зливами не принесла містянам жодної шкоди.

Навпаки, більшість людей зазначили, задоволені, адже завдяки дощам стало значно холодніше і свіжіше.

Не скаржаться на погоду і водії. Зізналися, зниження температури дозволить перепочити від спеки, яка була минулого тижня. Адже тоді, навіть кондиціонери у машинах не рятували. Додають, незмінним у Тернополі є лише одне – затори на дорогах.

Синоптики Тернопільщини зазначили, найближчими днями погода в області залежатиме від антициклону, який буде розташований над Норвезьким морем.

Отож, завтра буде хмарно й без опадів. Швидкість вітру сягатиме 7-12 мс, а температура повітря вдень коливатиметься від 20 до 25 градусів тепла. Вночі буде дещо холодніше,12-17 градусів із позначкою плюс.
Повернеться спека на Тернопільщину уже наступного тижня. Температура повітря сягатиме близько 32 градусів тепла, проте за словами синоптиків можливі короткочасні дощі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,