26.04.2024

Для релігійних установ знизили ціну за газ, а ще ДП “Газпостач” переїхало на вул. Коллонтая у Тернополі

Ваша реклама

Для релігійних установ знизили ціну на газ. Тепер вони платитимуть майже на 2 гривні менше, ніж бюджетні і промислові установи.

Для церков та інших закладів вартість енергоносія у лютому-березні буде такою ж як і для населення – тобто 6.99. Нововведення повязані із постановою Кабміну, де в час карантину зафіксували ціну на газ для населення не вище зазначеної суми.

Директор ДП “Газпостач” ТОВ “Тернопільміськгаз” Галина Голоюха нагадала, що для населення діє фікосавана на газ на опалювальний період до завершення карантину.

«Наші споживачі отримують газ по 6.99 за лютий і березень. Ми переглянули також ціну за січень і наші споживачі отримали платіжки вже 6.99. А в квітні будемо дивитися, може і ціна на газ буде падати», – зазначила Галина Голоюха.

Нагадаємо, ринок газу в Україні запрацював із 1 серпня 2020 року. Але, оскільки у січні вартість енергоносія почала суттєво зростати, Уряд врегулював ціну – до 6.99 гривень за кубометр на опалювальний період.

Додамо, що тепер ДП “Газпостач” переїхало у нове приміщення. Якщо раніше відділи підприємства розташовувалися на двох різних вулицях, зараз фахівці працюють в одному – на вулиці Коллонтая, 2а, вхід зі сторони вулиці Князя Острозького.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,