28.03.2024

День працівника торгівлі: нагороди отримали тернопільські підприємці

Креатор буд

30 років стажу у сфері торгівлі і власний бізнес. Пані Ганна сьогодні у міській раді отримала подарунки з нагоди Дня працівника торгівлі.

Жінка зізналася, завжди мріяла про власну пекарню, тож тепер плідно працює над тим, щоб тернополяни могли поласувати смачною випічкою. Під час роботи завжди є якісь труднощі, та щоб досягнути успіху треба впевнено їх долати, підкреслила пані Ганна.

Отримала свою нагороду і Людмила. Дівчина в сфері торгівлі 7 років, працює керівником одного із тернопільських закладів харчування. Зауважила, не уявляє себе на іншій роботі, тож робить все для того, аби постійно вдосконалювати свої вміння.

Під час нагородження лунали і слова подяки. Адже незважаючи на пандемію коронавірусу, нашим підприємцям вдалося вистояти і зберегти власний бізнес. А це, через постійні карантинні обмеження і відсутність повноцінної роботи, було нелегко, запевнив міський голова Тернополя Сергій Надал. Він підкреслив, що завдяки сфері торгівлі, тисячі тернополян отримують роботу, зарплату, сплачують податки, завдяки яким ми маємо можливість фінансувати різні соціальні проекти, ремонти і розвиток нашого міста.

Загалом, у сесійній залі міської ради зібралися 25 представників сфери торгівлі. Їм вручили подарунки, серед яких і почесні відзнаки міського голови.

Зазначимо, традиційно День працівника торгівлі святкують в останню неділю липня, цього разу свято відзначатимуть 25-го числа.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,