29.03.2024

“День кар’єри – новий формат”: у Тернополі 18 травня охочим шукатимуть роботу

Креатор буд

Захід, який відкриває нові можливості для тернопільської молоді. День кар’єри – традиційна подія, яку організовують у нашому місті вже 10 років поспіль.

Його мета – допомогти молодим людям знайти місце роботи, опанувати нові знання та отримати перспективну професію. Цьогоріч День кар’єри проведуть 18 травня, у дещо новому форматі та із дотриманням карантинних вимог.

Як розповів організатор Олександр Харчук, охочих збиратимуть біля літньої сцени у парку Шевченка, потім їх розсадять у автобуси, які повезуть на екскурсії у компанії.

Таким чином хочуть максимально наблизити потенційних працівників до робочого процесу, продемонструвати переваги конкретної фірми, розповісти усі деталі.

Після екскурсій, на учасників чекатиме ярмарка професій. Там представлять вакансії від близько 20 партнерів у сферах медіа, іт, ресторанного бізнесу, маркетингу, а також роботи з технікою та в громадських організаціях.

За словами начальниці управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей ТМР Христини Білінської, цей захід фінансується в рамках проектів молодіжної столиці управління сім’ї, молодіжної політики, захисту дітей ТМР.

Також для учасників “Дня кар’єри” організують виступити спікерів із Тернополя та інших міст. Вони ділитимуться власним досвідом та секретами успіху. Всіх охочих просять реєструватись на сторінках Молодіжного центру у соцмережах, аби організатори мали змогу заздалегідь все спланувати.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,