19.04.2024

Читаємо про Конституцію: які видання про основний Закон України можна знайти у тернопільських магазинах

Ваша реклама

Сотні видань у книжкових магазинах. У яких же  із цих книжок можна почитати про Конституцію України, придбати сам юридичний документ, у форматах і варіантах.

Виявляється, знайти саме видання Конституції не так вже і просто. Книжка досить популярна у юридичних колах, тому на полицях вона не залежується. Найдешевше видання вартує 18 гривень.

А от знайти Конституцію, скажімо, у палітурці, чи подарункове видання, чи окремо про історію Конситуції не легко. У книгарнях, розповіли, що про історію становлення основного державного документу можна почитати у різних історичних виданнях.

Окремо можна виділи і дитячі видання, де малеча може у цікавій формі пізнавати основний закон України. У місцевих книгарнях є книжки “Я люблю свою країну”, “Про права та обов’язки” та “Я і Конституція”.

Також і навчальні посібники про конституційні процеси в Україні та інших країнах, які можливо будуть корисними майбутнім і діючим правникам. Та все ж загалом літератури не багато.

Трохи більший вибір літератури можна знайти в онлайн-магазинах. Безкоштовно в інтернеті можна також завантажити електронну книжку «Конституція у коміксах», яку створили брати Капранови та художник Олександр Костенко.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,