25.04.2024

Чотири “золота” і “бронза”: тернопільські веслувальники вдало виступили на Чемпіонаті України серед молоді і юніорів

Ваша реклама

Чотири “золота” – так завершився Чемпіонат України серед молоді і юніорів для тернопільської веслувальниці Іванни Дяченко. Дівчина змагалася у байдарці одиночці на 200 і 500 метрів, а також у байбарці- четвірці на 500 і 200 метрів.

Також на юніорських змаганнях була команда з Тернопільщини – це вихованці дитячо-юнацької спортивної школи із водних видів спорту.

Зараз тренер Анжела Дяченко із дочкою Іванною у Дніпрі. Саме там проходив юніорський чемпіонат України, там одразу ж розпочалися і змагання серед дорослих. Іванна змагатиметься із найсильнішими на дистанціях 500 і 200 метрів.

Учасниці розповіли, що цього року готуватися простіше, адже карантин послабили і збори проводять постійно. Про майбутні результати Анжела і Іванна не загадують, головне – виконати, що готували.

Додамо, чемпіонат України у Дніпрі є заключним відбором на Олімпійські ігри-2020. Всі заїзди 2-го дня, 27 травня, можна побачити на каналі Федерації Каное України в YouTube. А також в ефірі українських спортивних телеканалів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,