29.03.2024

Чому дві приватні фірми поза чергою вакцинували своїх працівників: пояснення медиків Тернопільщини

Креатор буд

Вакцинували поза чергою. У Тернополі відповідальна за цей процес щеплення пояснила як так сталось. Ідеться про дві 2 приватні фірми, власником яких є народний депутат Іван Чайківський.

В офісі президента на факт вакцинації від коронавірусу працівників двох приватних підприємств Тернопільщини відреагували попередженням. Про це йдеться в коментарі заступника глави Офісу Президента Кирила Тимошенко державному інформагенству «Украінформ».

Нещодавно 40 працівників підприємств «Агропродсервіс» та «Тернопільський м’ясокомбінат» змогли отримати щеплення під час другого етапу вакцинації, коли процедуру мали б проводити сімейним лікарям.

Координаторка вакцинації у Тернопільській області Марія Павельєва розповіла, щеплювати дійсно мали лише медиків, але частина з них не прийшли на вакцинацію. Тому працівники мобільної бригади вирішили провакцинувати інших людей, які мали бажання і перебували на території громади – ними виявилися працівники приватного підприємства.

Як відповідатимуть винні – наразі невідомо. Триває з’ясування всіх деталей цього інциденту.

Нагадаємо, 24 березня на різних онлайн-ресурсах почали писати про те, що 40 працівників підприємств «Агропродсервіс» та «Тернопільський м’ясокомбінат», засновником яких є нардеп Іван Чайківський, щепили препаратом CoviShield. Окрім того, самі ж вакциновані почали виставляти світлини у соціальні мережі, але згодом фотографії з сторінок видалили. Коментувати цю ситуацію у компанії наразі відмовилися.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,