25.04.2024

БК “Тернопіль” продовжив переможну серію, обігравши вдома Южненський “Хімік”

Ваша реклама

Баскетбольний клуб “Тернопіль” продовжує свою переможну серію. ЯК розповів капітан команди Андрій Кальниченко, гравці готувалися до цієї гри, хотіли обіграти «Хімік».

«Начебто все вийшло відсотків на 70. Те, що готували, що казав тренер – ми виконали установку і перемогли», – зазначив баскетболіст.

Гравці переконані, головна запорука перемоги у матчі – хороший захист, завдяки якому вдавалося створювати швидкі атаки і здобувати очки.

Форвард БК «Тернопіль» Олександр Кольченко зауважує, що якщо хочеш боротися за найвищі призові місця, то на перше місце в усі часи виходив захист. «Якщо ти у цьому хороший, то, відповідно приходять легкі і швидкі відриви, легкі очки у нападі. І від цього команда отримує додаткову енергію», – каже гравець.

Зазначимо, БК “Тернопіль” лідирував протягом усього матчу, за 6 хвилин до кінця навіть вів +18.

Із перевагою сім пунктів тернопільська команда переграла принципового суперника – БК “Хімік” і покращили своє турнірне становище. БК “Тернопіль” наразі на третій позиції, маючи на одну гру менче, ніж южненці. Наступна гра тернополян вже у суботу, 30 січня. Вони прийматимуть БК “Одеса”. Про це розповів тренер команди Дмитро Забірченко.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,