26.04.2024

Більше половини не з’явились: на які бали із ЗНО з географії розраховують цьогорічні абітурієнти

Креатор буд

Тестування з географії завершило цьогоріч основну сесію ЗНО. Ще за годину до початку, біля пункту почали збиратися абітурієнти. Для когось результати із цього предмету відіграють важливу роль, адже майбутня професія напряму пов’язана із географією.

Та є й такі, хто перед тестуванням не хвилювався, адже у власних силах -впевнені. І саме тестування з географії складали для того, щоб перевірити знання.

Від 140 і до 180 балів. Саме такі результати в середньому  хочуть отримати опитані нами учасники ЗНО.

Тестування проходило із дотриманням карантинних вимог. Кожен учасник з’являвся на певну годину. Напередодні він отримав смс-повідомлення із відповідною інформацією. Все для того, аби уникнути масового скупчення. На вході у пункт тестування кожному вимірювали температуру та перевіряли наявність захисної маски.

За словами відповідальної за пункт тестування у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів №24 Галини Яворської,  тут було зареєстровано 280 абітурієнтів, а з’явилося 132. Не прийшли на ЗНО 138 учасників.

Зазначимо, тест зовнішнього незалежного оцінювання з географії складався з 54 завдань чотирьох форм, на виконання яких учасникам виділили 150 хвилин. Результати будуть відомі до 27 червня.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,