26.04.2024

Біль і скорбота: ще 5 воїнів втратила тернопільська земля

Ваша реклама

Важкі втрати. Ще 5 захисників України з Тернопільщини загинули у боротьбі з російським ворогом. 

Від рук окупантів загинув чортків’янин Ігор Росчіс 1973 року народження. Його мобілізували у квітні. Служив навідником десантно-штурмової роти. Загинув воїн 20 вересня під час артилерійського обстрілу поблизу села Яцьківка Краматорського району Донецької області, отримавши поранення, несумісні з життям.

У скорботі і жителі Борсуківської громади Кременецького району. Під час ворожого обстрілу 21 вересня загинув Андрій Лукащук. Він був командиром стрілецького відділення. На Миколаївщині отримав поранення не сумісне з життям.

Поблизу населеного пункту Опитне, що на Донеччині, в боротьбі з російським окупантом, 20 вересня, загинув військовослужбовець ЗСУ Петро Кучер. Чоловік 1979 року народження жив у селі  Ридомиль на Кременеччині.

23 вересня від важких поранень отриманих ще 6 вересня біля населеного пункту Балаклея Харківської області загинув Олександр Микитинець , житель села Білокриниця.Ще від початку широкомасштабного вторгнення він добровольцем пішов боронити Україну від ворога.

Загинув навідник кулеметного взводу однієї із бойових бригад солдат Андрій Горобець. Він – уродженець Мельнице-Подільської. У бою з окупантами отримав осколкові поранення несумісні із життям.

Вічна пам’ять героїчним воїнам та щирі співчуття їхнім родинам!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , , , ,