23.04.2024

Бійці з 12 областей України: у Тернополі провели відкритий турнір з ММА

Ваша реклама

Змагання, які об’єднали 12 областей України. У Тернополі відбувся Відкритий чемпіонат області зі змішаних єдиноборств ММА.

Поєдинки, які загартовують не лише фізично, а й морально, кажуть бійці. Для багатьох – це перший турнір після довгої карантинної перерви, тому раді, що на Тернопільщині проводять чемпіонат такого високого рівня. Для наймолодших спортсменів ці змагання стали одними з перших професійних.

Організатори чемпіонату – Тернопільська обласна федерація змішаних єдиноборств ММА та спортивний комплекс «Workout Hall», вихованці якого також представляли нашу область на змаганнях. Окрім того, на рингах честь свої команд та клубів відстоювали спортсмени з Івано-Франківщини, Рівненщини, Львівщини, Житомирщини, Київщини, Харківщини, Одещини, Черкащини, Вінниччини Закарпаття та Буковини.

Додамо, участь у змаганнях для спортсменів була безкоштовною.

Оцінили високий рівень організації не лише учасники, а й гості чемпіонату. Серед них український боєць та чемпіон світу з ММА – Денис Бондар.

Учасники змагалися не лише за кубки та медалі, а й грошові винагороди. В підсумку перше командне місце зайняли спортсмени з Чернівецької області, друге – бійці з Одещини. Бронзу виборола команда з Вінничини.

Підтримують талановиту молодь і створюють нові майданчики для розвитку спорту. Організатори чемпіонату наголосили, надають безкоштовну можливість тренуватися в професійних залах тим, хто хоче присвятити себе бойовим видам спорту.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,