16.04.2024

Безкоштовний стоматологічний кабінет відкрили у тернопільському “Карітасі”

Ваша реклама

Доброчинний стоматкабінет відкрили у благодійному фонді “Карітас Тернопіль”. Усе для того, аби соціально-незахищені мешканці Тернопільщини змогли отримати фахову медичну допомогу.

Таку важливу подію вирішили відзначити урочисто. Привітали благодійників представники місцевої влади, а також духовенства, які провели святкову службу. Та головними гостями стали керівники чеського “Карітасу”. Саме завдяки їхнім інвестиціям вдалося купити потрібне обладнання.

Після урочистої частини гості і працівники “Карітасу” разом перерізали червону стрічку, адже подія для нашої області знакова.
Всередині кабінету встановили все необхідне для стоматологічного огляду. Згодом планують обрати певні дні тижня, коли там працюватиме лікар-стоматолог та медсестра. Звернутися до фахівців зможе кожна потребуюча людина, але певні обмеження все ж є.

Як розповів директор благодійного фонду «Карітас тернопіль» отець Андрій Марчук, надаватимуть тільки лікувальні послуги. Зокрема, гігієна ротової порожнини, пломбування та видалення зубів.

Додамо, щоб скористатися  послугами потрібно звернутися в благодійний фонд і записатися. Тоді працівники назначать дату і годину прийому у лікаря.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,