18.04.2024

Безкоштовний буксир: тернополянин допомагає водіям авто, які застрягли в снігу чи поламались

Креатор буд

Тернополянин Сергій Скверис пропонує допомогу людям, які застрягли у снігових заметах.

Він розповідає, негода створила на дорогах складні умови для пересування, які не під силу подолати деяким авто. Тому, вирішив за потреби допомагати водіям. Зізнається, йому це не складно, адже вкотре випробовує можливості своєї автівки, а людині – допомога.

«Я їхав з Карпат і довелось допомагати хлопцям випихати їх авто із снігових заметів. Потім вирішив, що в мене є для такої справи автомобіль. Для чого прикладати фізичну силу, якщо можна використати таку техніку. Тому розмістив пост в фейсбуці для того, щоб допомогти людям», – зазначає водій позашляховика.

Чоловік зазначає, допомагати може завдяки автомобілю, який придбав близько 3 місяців тому. Адже уже давно займається джипінгом. Тому використовує цю машину і для їзди на бездоріжжі.

Автомобіль тернополянина 1995 року випуску і вагою майже 1, 5 тонни. Власник каже, тоді ще виготовляли справді якісні та довговічні машини.

Цим авто можна витягнути позашляховик, седан, бус та вантажну п’ятитонку. Сергій Скверис зазначає, автомобілістам слід розвивати водійську культуру. Тому, він завжди радий безкоштовно допомогти.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,