29.03.2024

Бар «7 небо» затопили: 25 тис. доларів збитків вимагають компенсувати власники

Ваша реклама

Понад 20 сантиметрів води та дощ зі стін – такий неприємний сюрприз чекав на власників бару «7 небо» саме в обливний понеділок. Того дня прорвало трубу поверхом вище. Як наслідок – приміщення повністю затопило.

Співвласниця закладу Любов Герасимович розповіла, що вони придбали приміщення, зробили ремонт. На 97% бар був готовий, залишилось лише прибрати та озеленити. Після Паски планували зразу відкриватися.

Тепер ж, коли  відбудеться довгоочікуване відкриття невідомо. Адже тут потрібно робити капітальний ремонт. А саме – повністю замінювати проводку, пожежну систему, стелю, стіни, підлогу меблі та техніку.

За словами Любові Герасимович, люди, які орендують приміщення зверху своєї вини не визнають і компенсовувати кошти відмовляються.

Наразі експерти встановили суму збитків – це більше ніж 25 тисяч доларів. Точна сума буде відома після усіх експертиз. Власники ж закладу хочуть лише, аби їм покрили усі витрати, моральної компенсації не вимагають. Жінка зазначила, якщо пан Сергій, який є власником приміщення над баром « 7 небо» не піде на поступки та не визнає своєї вини – підприємці подадуть до суду.

Журналісти вийшли на зв’язок із чоловіком, аби він роз’яснив свою позицію. Він зазначив, що зараз не в місті, тому домовились про спілкування з нового тижня. Та ні в понеділок, ні у вівторок, пан Сергій не відповів на жоден дзвінок чи повідомлення журналістів. Тож ми таки очікуємо на зворотній зв’язок і готові висвітлити позицію другої сторони.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,