25.04.2024

Армреслери зі всієї України змагались у Кременці

Креатор буд

Чемпіонат України з армспорту відбувся у Кременці, на Батьківщині Андрія Пушкаря. На змагання приїхали 236 спортсменів зі всієї України.

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко привітав армресленгерів, подякував за увагу до нашого краю, запевнив, що спорт матиме постійну владну підтримку.

Перед початком змагань кожен спортсмен проходив тест на коронавірусну інфекцію. Змагалися 20 команд у вагових категоріях від 55 і до 110 та більше кілограмів.

Учасники розповіли, що рівень змагань досить потужний. Він є відбором на Чемпіонат світу та Європи, тому спортсмени викладались наповну. Петро Кичук з Дніпра зазначив, що саме через це весь рік чекав цих змагань.

Співорганізаторка змагань Світлана Пушкар зазначила, що Чемпіонат України з армспорту в Кременці проводять вперше. За її словами, таким чином поважається і пам’ять і честь її покійного чоловіка Андрія Пушкаря.

Це 26-й Чемпіонат України з армспорту, відбірковий етап до збірної команди, яка представлятиме Україну на міжнародних змаганнях. Чемпіонат Європи з рукоборства запланований на травень. Він відбуватиметься в Литві. Чемпіонат Світу проведуть в Грузії у вересні цього року.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,