20.04.2024

Англійська для людей 55+: тернополяни безкоштовно вивчають іноземну мову в бібліотеці для молоді

Креатор буд

У Тернопільській обласній бібліотеці для молоді діє клуб з вивчення іноземних мов для людей, старших 55 років. Його започаткували понад 5 років тому.

«Тут ми відчуваємо себе у колективі, ми затребувані, навіть у таку погоду добираємося і це говорить про те, що ми любимо і будемо продовжувати навчання», – зазначила пані Ольга. Вовна відвідує заняття вже 4 роки.

Із початком карантину уроки іноземних мов в бібліотеці відмінили. Відновити заняття вдалося восени і так продовжують уже півроку. Групу поділили на 6-8 людей, щоб дотримуватись карантину.

Завідувачка сектору документів іноземними мовами Оксана Гуменюк розповіла, що сам курс триває вже більше року, зараз вивчають детально граматику.

Додамо, до карантину курси англійської відвідували близько 20 людей. Зараз же групу поділили на дві підгрупи, які ходять на різні години.

Такі заняття для людей 55+ проводять безкоштовно. Але треба мати читацький квиток обласної бібліотеки для молоді, який коштує 30 гривень на рік. Окрім вивчення англійської це дає можливість доєднуватися і до інших заходів, які влаштовують у книгозбірні.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,