28.03.2024

Новини компаній

“Великодня веселка”: Контінентал Фармерз Груп щорічно проводить майстер-класи із писанкарства

Ваша реклама

У Бережанському “Карітасі” провели майстер-клас із писанкарства. Організували його в рамках проєкту “Великодня веселка”, який щороку проводить компанія “Контінентал Фармерз Груп”.

Агрокомпанія забезпечує розхідними матеріалами та забезпечує логістику. Представник підприємства, провідний менеджер соціально-інвестиційного відділу Василь Капустинський пояснив, таким чином мають на меті залучити молодь до традицій та популяризації українських звичаїв.

Допомогли організувати заняття із розпису «Національна скаутська організація України – Пласт». Напередодні скаути проходять вишкіл з основ писанкарства та уже після цього, вирушають разом із представниками компанії до маленьких майстрів-аматорів. Цього разу пластуни писали лемківську писанку.

Не обійшлося і без подарунків. Їх “Контінентал Фармерз Груп” передала підопічним Бережанського Карітасу. А це діти-сироти, соціальні сироти, діти із неблагополучних та багатодітних сімей та ті, чиї сім’ї потрапили у складні життєві обставини.

Також в рамках проєкту “Великодня веселка” окрім майстер-класів із писанкарства, організовують навчання з тематичних ігор, гаївок, а також розповідають як правильно підготуватися до Великодня.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,