26.04.2024

Новини компаній

Тернопільський інтернет провайдер “Колумбус” відсвяткував 25 день народження

Креатор буд

Одні з перших на телекомунікаційному ринку України! Компанія «Колумбус» цього року святкує свій 25 день народження. Весь цей час якісні послуги інтернету та телебачення  отримують жителі не лише Тернополя та районних центрів, а й найвіддаленіших сіл нашої області.

Аналогове, цифрове, HD та інтерактивне телебачення, а також високошвидкісний доступ до інтернету. З кожним роком в компанії розширюють спектр послуг, а також впроваджують нові технології. У «Колумбусі» найкраща підбірка найрейтинговіших українських та міжнародних телеканалів.

Сьогодні компанія пропонує свої послуги не лише жителям Тернопільщини. Два роки тому якісне телебачення та інтернет від «Колумбусу» стали доступними й для жителів сусідньої Хмельничччини.

Свій же 25-тий день народження «Колумбус» вирішив святкувати разом з абонентами: всі, хто сьогодні приходили у центри обслуговування – отримували подарунки. І такі акції в компанії проводять не лише у святкові дні. У «Колумбусі» кажуть, їхня ціль – якісний інтернет та телебачення у кожен дім.

Велика команда професіоналів, яка вже чверть століття працює задля комфорту своїх клієнтів. У компанії кажуть, будуть йти в ногу з найновішими трендами у світі телекомунікацій.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,