24.04.2024

Новини компаній

Сучасні методи діагностики: у Тернополі відкрили новий діагностичний кабінет “Неомед”

Креатор буд

Ще один кабінет ультразвукової діагностики «Неомед» відкрили у Тернополі. Нове розташування –  мікрорайон Бам, неподалік другої міської лікарні.

Тут пацієнти зможуть отримати повний спектр УЗД досліджень, проконсультуватися з фахівцями і здати всі необхідні аналізи. Серед іншого і діагностика легень. Медики кажуть, в період пандемії коронавірусу вкрай важливо виявити захворювання на ранній стадії, аби якнайшвидше призначити дієве лікування.

За словами лікарки ультразвукової діагностики медичного кабінету «Неомед» Катерини Голінки, медики проводять широкий спектр ультразвукових досліджень. Це дослідження внутрішніх органів, щитоподібної залози, молочної залози. Також проводять дослідження опорно-рухового апарату, всіх суглобів.

Якісні медичні послуги за доступними цінами. Це головне гасло медичного центру «Неомед». Співзасновниця мережі Леся Михайлів розповіла, за 7 років роботи кабінети ультразвукової діагностики та медичні центри відкрили не лише у Тернополі, а й в різних куточках області. Працюють в медзакладах фахівці з багаторічним досвідом.

Для повної діагностики пацієнти не лише можуть проконсультуватися у фахівця, а й зробити необхідні аналізи. В одному приміщенні знаходиться лабораторія «Медіс», яка є партнером медичного центру «Неомед». Для пацієнтів тут не лише зручні та комфортні умови, а й доступні ціни і широкий спектр послуг.

Знаходиться медичний кабінет “Неомед” на вулиці Купчинського,  1.  Ознайомитися з повним списком всіх послуг, які надають –  можна на офіційному сайті.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,