29.03.2024

Новини компаній

Медичний центр “Паракліт”: Дбайливо! Швидко! Професійно!

Ваша реклама

Більше 20 років медичної практики, тисячі задоволених та здорових пацієнтів, роки стажування в Європі та Америці, новітнє обладнання та доступні ціни – це про медичний центр “Паракліт” у Тернополі. Тепер клініка знаходиться на Леся Курбаса,4б.

За словами директора медичного центру, кандидата медичних наук, лікаря-хірурга вищої категорії, флеболога Олега П’ятнички, метою колективу є покращити якість життя людей за рахунок відновлення здоров’я. Для цього у центрі є все: високваліфікований персонал, сучасне високотехнологічне медичне обладнання і сучасні, підтверджені в країнах Європи, технології.

Одним із ключових напрямків роботи клініки є надання флебологічних послуг – діагностика, лікування та профілактика венозної патології.

Також кардіологія, терапія, ендокринологія, ультразвукова та функціональна діагностика, судинна хірургія та ортопедія – такий широкий спектр послуг доступний для пацієнтів  медичного центру “Паракліт”.

У клініці 12 лікарів і 3 медсестри. Весь персонал з великим стажем роботи. Працюють вузькі спеціалісти, аби комплексно лікувати будь-яку хворобу. Лікарі завжди на місці і готові приймати пацієнтів у зручний для них час



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,