28.03.2024

Марафон «Здорові та активні»: будьте у формі під час карантину разом із телеканалом Тернопіль1

Ваша реклама

Карантин – не привід забувати про спорт і фізичну активність. Адже саме це першочергово необхідно для підтримки імунітету і зараз це як ніколи важливо.

Саме тому Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, Управління розвитку фізичної культури та спорту та Тернопільська міська рада разом із телеканалом Тернопіль1 організовують телемарафон «Здорові та активні».

Замість традиційних Днів здоров’я на Театральній площі тернополяни матимуть змогу упродовж п’яти годин отримати максимум корисної та здорової інформації. Понад 15 спікерів, серед яких кардіолог, дієтолог та інші експерти у сфері здорового способу життя.  Про це розповіла співорганізаторка, директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Вікторія Безгубенко-Гнатишин.

«Важливо, аби завдяки нашому телемарафону зрозуміли, що здоров’я – це не лише фізична активність і робота м’язів, це не лише вправи і кількість кроків. Це комплекс різних аспектів – самосприйняття, психології, мотивації, бажання та характеру», – підкреслила Вікторія Безгубенко-Гнатишин.

За словами шеф редакторки відділу продакшину телеканалу Тернопіль 1 Алли Демко, ціль такого телемарафону – в час карантину нагадати населенню про те, що все-таки необхідно вести здоровий спосіб життя.

«Берегти здоров’я вкрай потрібно, а от як саме – розкажуть наші запрошені експерти: видатні спортсмени, медики. Міський голова Тернополя розповість про стратегічні об’єкти для розвитку спорту в місті. Думаю, кожен глядач зможе почерпнути з цього марафону щось для себе», – зазначила Алла Демко.

Вмикайте 7 квітня о 11.10 телеканал Тернопіль 1! Будьмо здорові разом!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,