27.04.2024

Новини компаній

Доступно, точно та швидко: у медцентрі «Оксфорд Медікал Тернопіль» можна пройти комп’ютерну томографію

Ваша реклама

Новий високотехнологічний метод діагностики захворювань органів і систем вже з’явився у медичному центрі «Оксфорд Медікал». За допомогою комп’ютерної томографії, яка нещодавно з’явилась у клініці, можна точно встановити діагноз і призначити ефективне лікування.

У медичному центрі спеціалісти проводять комп’ютерну томографію: головного мозку, кісток лицевого черепа, грудної клітки, черевної порожнини, органів малого тазу, хребта, судин, суглобів, кісток, тощо. Діагностика проводиться на сучасному апараті, який відрізняється своєю безпечністю, адже завдяки йому пацієнти отримують найменшу дозу опромінення. А також він дозволяє отримати зображення високої якості і роздільної здатності. Про це розповів лікар-рентгенолог медцентру Олексій Розумний.

Він також підкреслив, що перевагами є швидкість та комфорт. А це важливо при проведені комп’ютерної томографії і для лікарів, і для пацієнтів.

Зробити її тут можна за доступними цінами. Так, КТ легень чи КТ відділу хребта вартуватиме лише 750 гривень.
Зазначимо, у медцентрі нещодавно з’явився і рентген-апарат, який здатний виявити всі захворювання, починаючи від найменших змін у структурі органів та систем і закінчуючи онкологією. Після закінчення дослідження кожному пацієнту видається комп’ютерний диск або флешка зі всією отриманою інформацією. Це дозволяє лікарю переглянути знімки в найкращій якості і, в разі виявлення патології, призначити ефективне лікування.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,