28.03.2024

Чоловік, який збив дитину у селі Прошова на Тернопільщини сяде за ґрати: суд ухвалив вирок

Ваша реклама

Винуватець аварії у селі Прошова отримав своє покарання. Нагадаємо, більше року назад Володимир Суховер сів п’яний за кермо і на шаленій швидкості збив 8-річного Юрчика Чорного.

Понад рік тривав суд у справі, і сьогодні чоловіку оголосили вирок. Володимира Суховера визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення. Його чекає покарання –  8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на 3 роки.

Також 39-річного Володимира Суховера зобов’язали компенсувати потерпілому матеріальні збитки в розмірі майже 700 тисяч гривень. Сторона потерпілого таке покарання вважає справедливим.

Вибачитися обвинувачений пробував на останньому засіданні, розповіла мама хлопчика Наталія Чорна. Вона, стримуючи сльози, згадує скільки операцій переніс її син. Попереду тривала реабілітація. І ніяких коштів ніхто не брався відшкодувати.

Натомість адвокат обвинуваченого вважає вирок надто суворим. Тарас Боднарчук зазначив, що на його думку,  5 років позбавлення волі в цій ситуації було би цілком достатньо. Тому, разом з підзахисним подаватимуть апеляцію.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,