16.04.2024

ЗНО триває: 25 травня абітурієнти Тернопільщини складали тестування з англійської мови

Ваша реклама

У рамках зовнішнього незалежного оцінювання тернопільські одинадцятикласники складали тестування з англійської мови. Одним із пунктів тестування стала Тернопільська загальноосвітня школа №10.

Цей пункт передбачає 255 учасників, які зареєструвались. З’явилися сьогодні на англійську мову 229, не з’явилися 26.

Усі учасники ЗНО перед тим, як потрапити у приміщення показували необхідні документи та проходили термоскринінг. У 10 школу, як запевнили медпрацівники, усі учасники тестування потрапили.

ЗНО із англійської мови дещо відрізняється від інших предметів. Адже з 2018 року у перелік завдань внесли аудіювання. Тому усі пункти повинні бути обладнані спеціальними технічними пристроями. Загалом у Тернопільській області зареєструвались на тестування з англійської мови 3233 учасники. Про це розповів заступник директора з питань ЗНО та моніторингу якості освіти Тернопільського інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Шайнюк.

Зазначимо, на Тернопільщині створено 12 пунктів тестування, з них 7 у м. Тернопіль і ще по одному пункті тестування у містах Бережани, Бучач, Кременець і Чортків.

Результати ЗНО із англійської та інших іноземних мов стануть відомими всередині червня. А наступним предметом, який будуть складати українські одинадцятикласники є математика. Це відбудеться у п’ятницю, 28 травня.



Джерело | Т1 Новини