18.04.2024

Новини компаній

“Жінка як квітка”: студія флористики “Sparkle” ініціювала соціально-культурний фотопроєкт

Креатор буд

Соціально-культурний проєкт “Жінка як квітка” ініціювала засновниця студії флористики “Sparkle” Анастасія Стареправо. Майже чотири місяці роботи і результат представили у дружній ресторації “Мамонт”.

Десять жінок-інфлуенсерів взяли участь у фотосесії. Для знімків треба було обрати ту квітку, з якою учасниця себе асоціює або має приємні спогади. Далі створення образу, зустріч у фотостудії, позування на камеру. Процес учасницям навіяв чимало приємних спогадів.

Наталія Заставецька зізналася, під час фотосесії згадала сімейні традиції. Особливо зачаровувало її, коли квіти чоловіки в родині дарували навіть без приводів.

Кожна жінка асоціює себе із квіткою, переконані організатори. З якою саме – обирає кожна, та головне пам’ятати, що жінки, як і квіти – неповторні. Тому слід з’ясувати, що ж потрібно для того, щоб кожного дня розцвітати.

Букет – це не просто подарунок, переконані організатори проєкту “Жінка як квітка”. Усі знаменні події у нашому житті супроводжують квітами, і стають невід’ємною частиною щасливих спогадів. Жінка пам’ятає життя квітами.

На завершення репрезентації проєкту кожна із учасниць взяла участь у майстер-класі і склала свій неповторний букет. А ще фахівці розказали, як правильно доглядати за квітками і чим особлива кожна із них.

Організатори ж наголошують, соціально-культурний проєкт лише розпочався і на досягнутому не планують зупинятися. Закликають долучатися усіх жінок і розказати, які з подарованих вам букети запам’яталися найбільше і чому. Робіть фото із квітами, викладайте у соцмережах і позначайте студію флористики Спаркл_Тернопіль. Розкажіть про себе більше.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,