29.03.2024

Новини компаній

Вишуканий інтер’єр та смачна кухня: у Бережанах відкрили ресторан “Едем”

Креатор буд

Скуштувати смачні страви та провести час у затишній атмосфері. Це можуть зробити туристи, які потраплять у Бережани, адже в місті відкрили ресторан “Едем”. Розташований він на території одноіменного готельно-ресторанного комплексу, на березі Бережанського ставу.

Власник комплексу Руслан Драган зазначає, неоднаразово у них були мандрівники із різних країн Європи. Тому, щоб надати весь спектр послуг, вирішили окрім готелю створити ресторан.
Родзинкою закладу є кухня різних країн світу та Європи. Отож, усі страви меню підбирав та вдосконалював відомий шеф-кухар – Віталій Гуралевич.
Особлива атмосфера у ресторані завдяки дизайну. Увесь комплекс оформлено у стилі фахверк.

Перші відвідувачі “Едему” вже оцінили заклад. Кажуть, приємно здивовані: атмосфера, обслуговування, локація – усе гармонійно поєднане. 
Окрім ресторану та готелю на території комплексу “Едем” створюють ще одну цікавинку для туристів – Хоббіт Хауси. Це невеличкі будиночки, у яких за книгою Джона Толкіна, жили хоббіти. Зараз триває процес будівництва, проте по його завершенні тут посадять зелені насадження і усе точно відтворюватиме книгу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,