25.04.2024

У Тернополі шиють колекцію одягу Дмитра Мудрого

Ваша реклама

Тернополянин Дмитро Мудрий за життя розробив і почав шити власну колекцію одягу. Він сам малював ескізи і мріяв про власний бренд.

Проте, життя юнака трагічно обірвалось після вибуху в будинку його батька. Нагадаємо, Дмитро отримав численні опіки. Рятували його в Львівському опіковому центрі, та отримані рани були не сумісні з життям.

Першу партію речей Дмитро Мудрий забрав з шиття буквально перед трагедією, в четвер, 11-го березня. Про це розповіла майстриня виробничого навчання Тернопільського вищого професійного училища сфери послуг та туризму Марія Янчук. Вона зазначила, що в начальний заклад хлопець звернувся з готовими розробками та емблемою власного бренду.

Дмитро хотів створити екологічний одяг, «в якому зимою тепло, а влітку холодно», – саме так він написав в своєму робочому планувальнику. Його мама і брат кажуть, хлопець ділився ідеями, шукав якісні тканини, і вже навіть спланував першу фотозйомку свого одягу.
Коли одяг дошиють, мама Дмитра хоче організувати продаж бренду «крук» з аукціону. А за виручені кошти допомогти Львівській лікарні, де рятували сина та його батька.

Власний бренд – не єдина робота Дмитра, яку він залишив після себе. Хлопець був творчою особистістю. В дитинстві він був ведучим програми «Телевітамінки» на телеканалі ІНТБ, захоплювався музикою, любив фільми і навіть встиг зняти власний.
Олена Мудра зазначила, фільм вже хочуть перекладати різними мовами і показувати на фестивалях кіно.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,