20.04.2024

Новини компаній

У тернопільській клініці “Лорімед” відкрили сучасну операційну для хірургічного лікування лор-органів

Креатор буд

Сучасну операційну відкрили у медичному центрі “Лорімед”. Відтепер фахівці зможуть надавати оперативну та якісну допомогу своїм пацієнтам.

Операції на ЛОР-органах будуть проводити із застосуванням найновіших технологій сучасної медицини.

Лікар-оторалинголог, засновник медичного центру «Лорімед» Ігор Хоружий розповів, що в операційній працюватимуть дитячий і дорослий анастезіологи. Крім того, нове приміщення обладнане ендоскопічною технікою для операцій на носі та операційним мікроскопом. За словами медика, це все необхідне для того, щоб операція проходила малотравматично і післяопераційне одужання було набагато швидшим.

У клініці «Лорімед» для інструментів та обладнання проводять передстерилізаційну обробку у термодезінфекторі, а саму стерилізацію – методом автоклавування.

За словами Ігоря Хоружого, відновлювати здоров’я після операції пацієнти будуть теж на базі їхньої клініки. Вперше тут облаштували стаціонарне відділення, яке має 3 палати: жіноча, чоловіча та дитяча. Загалом це 6 ліжкомісць і комфортні умови. Працівники клініки ж наголошують, відкриття операційної – це великий крок до розвитку медицини у Тернополі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,