20.04.2024

Новини компаній

Сучасний спорткомплекс: у Тернополі відкрили СК “Workout hall”

Креатор буд

Сучасний спортивний комплекс зі зручним розташуванням, сертифікованими тренерами та найновішим обладнанням. У Тернополі відкрили спортивний комплекс “Workout hall”.

Для того, аби відвідувачі досягали максимальних результатів, тут створили всі необхідні умови: просторі гардеробні, потужна система вентиляції, душові та лаунжзона. У залах – сучасні тренежери та амуніція. Засновник спорткомплексу Богдан Юлик каже, хотіли зробити все для того, аби відвідувачі тут відчували себе комфортно.
«Є близько 300 шафок для роздягання. У нас найсучасніша система вентиляції. За 40 хвилин вона переганяє близько 1000 метрів кубічних повітря. Це важливо для комфортного зайняття спортом, а в час пандемії ще важливіше», – зазначає засновник СК “Workout hall”, голова Тернопільської обласної Федерації змішаних єдиноборств ММА України.
На площі в понад тисячу квадратних метрів, розташовані одразу декілька залів для різних видів спорту. Щодо секцій, то тут є фітнес, стретчинг та йога, тренажерний зал, бокс, змішані єдиноборства ММА і тайський бокс.

Важливо додати, що у спорткомплексі “Workout hall” тренування будуть безкоштовними для дітей та молоді, які прагнуть професійно займаютися спортом і брати участь у змаганнях різних рівнів.

Також, у день відкриття двоє спортсменів отримали звання майстрів спорту з тайського боксу – Арсен Шимків та Олег Миколів.
Знаходиться спортивний комплекс “Workout hall” у Тернополі за адресою вулиця Шептицького 4б. Тож, якщо мрієте займатись з комфортом та під наглядом професійних тренерів – телефонуйте за номером 050 80 11 000.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,