25.04.2024

Новини компаній

Сучасний центр реабілітації та відновлення запрацював у Тернополі

Креатор буд

У Тернополі на вулиці Шептицького, 20 запрацював центр реабілітації та відновлення. Тут надаватимуть якісну та професійну допомогу людям у яких проблеми з хребтом, а також допомагають відновитись після операцій, травм, переломів та ускладнень після хвороб.   

Як розповідає фізичний терапевт центру Оксана Сарабин, тут працюють досвідчені спеціалісти, які постійно розвиваються і підвищують свою кваліфікацію.

За її словами, виникла потреба у такому центрі, адже на сьогоднішній день багато людей страждає від захворювання опорно-рухового апарату.

Для допомоги пацієнтам у центрі використовують провідні методи реабілітації, які визнані у світі й довели свою результативність. Сюди можна звернутись для реабілітації при сколіозі, радикуліті, Хворобі Бехтерева, захворюванні суглобів, а також у центрі доступна підтримуюча фізкультура.

Фізичний терапевт центру Оксана Сарабин зазначила, що основний метод лікування – це кінезіотерапія, додатково – тейпування.
Програму реабілітації розробляють для кожного клієнта індивідуально, з урахуваннням стану здоров’я та віку клієнта. Вправи ж пацієнти виконують  під наглядом досвідченого фахівця-реабілітолога та на спеціальних тренажерах. Адже заняття у звичайних спортзалах не гарантує досягнення позитивного результату.

Центр працює з 8 ранку до 8 вечора, тому усі клієнти можуть розробити з фахівцями особистий графік.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,