24.04.2024

Новини компаній

Один із найвигідніших тарифів на газ: ТОВ “Львівгаззбут” пропонує тернополянам платити 7,99 грн за блакитне паливо

Креатор буд

7,99 гривень за метр кубічний за газ упродовж року. Такий тариф пропонують тернополянам та жителям області у ТОВ “Львівгаз збут”. Офіс цієї фірми нещодавно відкрили у нашому місті.

Послугами цього постачальника вже встиг скористатись мешканець Підволочищини Юрій Труш.  Він ще у квітні змінив постачальника і зараз платить менше.

Тож зараз чоловік, щомісяця оплачує 7,99 за метр кубічний газу. Це гарантує йому безпеку, у випадку якщо на ринку ціна зміниться. Окрім річного, у “Львівгаззбут” пропонують й інші тарифи, які теж допоможуть споживачам економити.
Наприклад, тариф «Рівномірний платіж»: завдяки однаковим щомісячним платежам рахунки за газ взимку можуть бути на 40% меншими.

За словами директора ТОВ «Львівгаззбут» Павла Майка, змінити постачальника, легко. Для цього необхідно надати у фірму паспорт, ідентифікаційний код, заповнити заяву приєднання і документи на право власності.

Регіональний представник ТОВ «Львівгаззбут» у Тернопільській області Василь Берекета зазначив, отримати інформацію щодо зміни постачальника чи тарифів можна і онлайн, і в офісі. Також він зауважив, що зараз людей цікавить чи будуть збереженні субсидії та пільги.

Додамо, відповіді на усі запитання клієнти можуть отримати за адресою вулиця Митрополита Шептицього, 5а.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,